Indbydelse til reception d. 20. april 2015

På 70-års dagen for de sidste Hvide Bussers hjemkomst med fanger til Danmark fra KZ Neuengamme, udgiver foreningen Frihedsmuseets venner en ny bog: Livet skal leves, Henning Jensen – en dansk kz-fanges erindringer fortalt til Pernille Ramsdahl.

I den anledning indbyder Frihedsmuseets Venner i samarbejde med Neuengammeforeningen til reception i våbenhuset til Helligåndskirken ved Strøget i København:
Mandag den 20. april 2015, fra klokken 16.00 til 18….00, hvor man kan møde Henning Jensen.

Medlemmer af foreningen Frihedsmuseets Venner vil her kunne få bogen udleveret som en gave fra foreningen. De resterende medlemmer får herefter tilsendt bogen (Bogen kan også købes på dagen).

Efter receptionen indbyder Neuengammeforeningen alle til at deltage i en mindehøjtidelighed i Helligåndskirken klokken 18.30, med efterfølgende kransenedlæggelse og tale ved Hans Sode Madsen, ved mindesøjlen for den ukendte kz-fange foran kirken.

2 comments on “Indbydelse til reception d. 20. april 2015”

 1. Eigil Nielsen

  Kære Henning

  Vi ønsker, du må få en dejlig reception med mange mennesker til at fejre din festlige og gode måde at være på..
  Vi vil gerne have deltaget, men vejen fra Hjørring er alligevel for lang.

  Bedste hilsen

  Eva og Eigil Nielsen
  ( dine overboer i Almunecar)

 2. Ole. Annelise

  Hej Henning kom ikke over til din reception Annelise var ikke ok pga nyresten Leo Zimmerman og jeg vil gerne købe din bog . vil du sende til mig hvor vi kan bestille den . Ha det rart vi mødes i Almunecar til januar .
  Mvh. Annelise Ole Frederikshavn

Comments are closed.